Haal overal stroom uit de wind met de Micro Wind Turbine

Of je nou gaat bergbeklimmen of een potje surfen bij het strand, er zijn altijd momenten waarop het heel irritant is als de accu van je telefoon leeg is, bijvoorbeeld als je een foto wilt maken van het spectaculaire uitzicht. Jazeker, je kunt een draagbaar zonnepaneel meenemen, maar er zijn altijd momenten op de dag dat de zon even niet schijnt. De Micro Wind Turbine is dan de oplossing.


De Duitse productontwerper Nils Ferber ontwikkelde een prototype van een opvouwbare windturbine die gewoon in je rugzak past. Als je behoefte hebt aan stroom dan klap je de boel uit, prik je ‘m stevig in de grond en leg je jouw telefoon aan de lader. Geïnteresseerde producenten die hier wel brood in zien en die de Micro Wind Turbine van concept naar een kant-en-klaar product willen helpen kunnen contact met Nils opnemen..

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*