Dit is de duurste hybride van Marktplaats

Portemonnee in gereedheid! Voor deze bijzondere i8 mag je een hoop centjes neertellen.

Als het om de duurste elektrische auto van Marktplaats gaat dan is er een grote kans aanwezig dat het om een Tesla gaat. Kijken we naar hybrides dan komen we op iets totaal anders uit. In de eerste plaats natuurlijk omdat Tesla helemaal geen auto’s met een verbrandingsmotor produceert, maar ook het kaliber auto is van een andere wereld. De duurste occasion van de Nederlandse handelssite is namelijk een i8. De sportieve hybride van BMW.

Deze i8 met 362 pk is hagelnieuw en heeft slechts 50 kilometer op de teller staan. De hybride komt uit 2016 en het betreft hier dus een verse occasion. Het model is uitgevoerd als fraaie Protonic Red Edition. In combinatie met zwart leder en rode accenten een bijzonder smaakvolle samenstelling.

Deze i8 had een oorspronkelijke catalogusprijs van dik 155.000 euro maar door de maanden heen zijn de eerste duizenden euro’s al afgeschreven. De hybride wordt aangeboden door een BMW-dealer in Rotterdam en mag weg voor 139.550 euro.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*