VIDEO-Demo: zo goed presteert de zelfrijdende auto op een regenachtige avond

Mensen zijn nog huiverig als het om zelfrijdende auto’s gaat. Tesla’s Autopilot wordt bijvoorbeeld regelmatig in een negatief daglicht geplaatst, terwijl-ie bijzonder goed presteert. Ook de zelfrijdende technologie van Drive.ai is vooruitstrevend te noemen.

Op een regenachtige avond in de zelfrijdende auto

Dat de technologie er op een zonnige dag voor zorgt dat een (zelfrijdende) auto smooth over de weg cruist, dat is wel duidelijk. Uit dit rapport blijkt namelijk dat het goed gaat met de zelfrijdende auto. Maar op een regenachtige avond in het donker is andere koek. Drive.ai toont aan dat de zelfrijdende auto ook in deze omstandigheden de bestuurder veilig naar de bestemming brengt.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*