De Moar Folding Electric Bike: een elektrische vouwfiets in een cool jasje

De elektrische fiets is niet nieuw. De opvouwbare fiets kennen we ook al sinds jaar en dag. En ook de cool ogende elektrische fiets begint zich inmiddels steeds meer in het straatbeeld te vertonen. Een elektrische, opvouwbare fiets met een cool uiterlijk hebben we daarentegen nog niet vaak gezien.

De Moar Folding Electric Bike is een succesvol crwodfunding-project; het beoogde gelddoel is inmiddels al ruim meer dan twee keer binnengehaald. Het ziet er dus naar uit dat de fiets er daadwerkelijk gaat komen.

Wat kun je verwachten?

Verwacht dikke banden, een urban uiterlijk, een middenframe dat dubbelgevouwen kan worden, de laatste technische en digitale snufjes en een 750 Watt mid-drive motor.

De batterij kun je overal opladen en klik je gemakkelijk in de bagagedrager. De stroomtoevoer zorgt er niet alleen voor dat je fluitend door de winderige straten scheurt, pittige stadsbruggetjes trotseert of Limburgse heuvels overwint. Nee, de batterij voorziet ook een goed stel lampen van stroom, evenals het LED-dashboard en een oplaadpunt voor je smartphone.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*