Deze Apple Car ontwerpen zijn op Apple-producten geïnspireerd

Komt Apple nou met een eigen auto? De wereld is er niet over uit. Toch wordt er al jaren over de Apple Car gespeculeerd en zitten velen erop te wachten. Maar hoe zou die auto eruitzien? Dat laten deze vijf ontwerpen zien.

Die ontwerpen zijn niet allemaal even praktisch en prachtig. Toch vinden wij ze nice. Want als jij in zo’n wagen rondrijdt voel je je helemaal het Apple-mannetje. Bekijks zul je in ieder geval hebben.

1.Een iPhone wagen

Wij vinden deze uitvoering stiekem best wel tof. De zwarte kleur van de wagen is strak en vooral de lightning-poort koplampen vinden we dope. Wat jij?

2.Een ode aan de Macintosh

Oké, deze auto is niet bepaald hip, maar dat hoeft niet altijd. Zien we een Eend of een Kever rijden, dan vinden we ze nog altijd een genot voor het oog. En dat vinden we ook van dit concept. Op een aparte manier vinden wij ‘m niet prachtig doch wel oogstrelend..

3.Ken je de G5 nog?

Dit was een desktop die Apple in 2003 op de markt bracht. Je herkent ‘m meteen terug in dit ontwerp, vooral door de vorm van de spoiler. Maar of-ie nou een lust voor het oog is te noemen laten we maar in het midden. 😉

4.Een futuristische Air-auto

De MacBook Air staat bekend als de goedkopere laptop van Apple en eentje die ideaal is voor als je veel onderweg werkt. Dit ontwerp geeft de Air vleugels en brengt een futuristische Apple Car tot stand. Meer iets voor de toekomst dan iets van nu, toch?

5.Apple in zijn kinderschoenen

De G3 is de eerste generatie iMac computers. Dat zie je wel van dat apparaat af, waar je het huidige Apple lastig in herkent. De Apple Car G3 heeft wél meer van Apple weg en komt ook meer overeen met de zelfrijdende auto’s van nu, zoals die van Google. Wij zijn best fan eigenlijk!

De Apple Car, wat wordt het nou?

Oké, niet elk ontwerp is even praktisch en waarschijnlijk zou Apple nooit met zo’n Car komen. Dit ontwerp maakt volgens anderen meer kans. Nog wat food for thought: het kan ook best goed dat de Apple Car helemaal geen auto is.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*