VIDEO-drone is bestand tegen de grootste brokkenpiloten

Ideaal om mee te oefenen!

Drones zijn ongelofelijke leuke speeltjes. Helaas komen de toffe modellen met een flink prijskaartje. Ben je in de markt voor een drone, maar wil je eerst oefenen met een exemplaar, dan is dit wat voor jou. De drone is het werk van een stel onderzoekers aan de Technische Universiteit van Lausanne in Zwitserland.

Het vliegende apparaat is gemaakt van natuurlijke en flexibele onderdelen. Mocht de drone tegen een hard object, zoals bijvoorbeeld een muur, komen, dan is er niets aan de hand. De body is zo flexibel dat het product geen schade ondervindt.

In het geval van dit product gaat het om een experiment. Je kunt de drone dus niet in de winkel kopen of online bestellen. Check de demonstratievideo hieronder. Te zien is hoe de drone crashed, maar niet stukgaat. Ook een val van twee meter hoogte lijkt geen probleem.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*