Eigenaren Renault Zoe kunnen bereik verdubbelen door inruil batterij

Renault biedt eigenaren van een oude Renault Zoe de kans om hun batterij in te ruilen voor de nieuwe Z.E. 40-batterij. Hiermee wordt de actieradius van de elektrische auto verdubbeld, naar maar liefst 400 kilometer.

De vernieuwde Renault Zoe werd vorig jaar onthuld op de Paris Motor Show en gooide hoge ogen door de verdubbelde actieradius, ten opzichte van het vorige model. De oude Renault Zoe, met een accupakket van 22 kilowattuur, heeft een actieradius van maximaal 200 kilometer.

Batterij leasen

Renault heeft echter ook aan eigenaren van het oudere model gedacht. Vanaf de lente kunnen zij de grotere Z.E. 40-batterij kopen of leasen, zodat het oude model ook een bereik van 400 kilometer krijgt. Hierbij hoeven er geen grote werkzaamheden aan de elektrische auto verricht te worden.

Renault is een van de weinige automerken die batterijen door middel van een leaseconstructie aanbiedt. Inmiddels heeft het meer dan 100.000 accupakketten geleased.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*