Als Porsche motoren zou maken – de 618 Electric Concept

Porsche heeft dan wel in 2002 met Harley-Davidson een motor ontworpen voor de V-Rod, maar dat was het wel. Een echte Porsche motor is er nog nooit van gekomen, tot nu. Industrieel ontwerper Miguel Angel Bahri schetste deze Porsche 618 Electric Concept.

Bahri liet zich inspireren door de 911 Turbo, 917, 918 en 919. De Porsche invloeden zijn duidelijk te zien, al is het wel een beetje een opgeblazen geheel. De ontwerper is ook verder gegaan dan alleen maar een mooi exterieur met een extreem sterk magnesium frame. Zo heeft de 618 volledige smartphone-integratie en kijk die vleugeldeuren op de tank voor bagage.

Maar gaat ‘ie nog een beetje van z’n plaats? Met een 120 Kw elektromotor dat vergelijkbaar is met 163 pk, zeker. Oké, in Stuttgart moeten ze toch maar eens afspreken met Bahri.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*