VDL Bus Roeselare levert ‘recordvloot’ aan Nederland

Het Belgische VDL Bus Roeselare gaat 100 elektrische bussen leveren aan Connexion. Fabrieksdirecteur Peter Wouters spreekt van ‘de grootste order voor elektrische bussen met snellaadtechnologie ooit’.
De elektrische bussen  zullen worden ingezet in de provincie Noord-Holland. Vorig jaar mocht VDL Bus Roeselare al 43 van ditzelfde soort bussen bouwen voor de regio Eindhoven. ‘Dit bevestigt onze koppositie als koploper in elektrische mobiliteit’, zegt Wouters.

VDL miste in januari nog de kans om aan de Waalse openbaarvervoersmaatschappij TEC een miljoenenorder te leveren. Deze maatschappij besloot toen om in zee te gaan met Zweedse en Poolse busbouwers.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*