Tesla-app voorzien van grote update

In 2016 werd bekend dat Tesla zonne-energiebedrijf SolarCity had overgenomen voor een flink bedrag. Naast auto’s is het bedrijf ook druk met duurzame producten voor in huis. Uiteraard heeft dit te maken met energie. Deze week rolt Tesla een nieuwe update uit voor de app waarin deze twee zaken samenkomen.

Namelijk de Model S of Model X van een klant en het energiebeheer in huis. Uiteraard alleen compatibel als je een Powerwall (2) van de autobouwer in huis hebt. Realtime informatie is nu via de app in te zien. Ook het actuele energieverbruik is te zien. Daarnaast kan ook informatie over de Model S of Model X geraadpleegd worden, wat overigens al min of meer mogelijk was.

De update is uitgerold op zowel de iOS-app als de Android-app. Naast de app is ook My Tesla op de website van de Amerikaanse autofabrikant vernieuwd.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*