VIDEO-Waterlily: wek energie op met water én wind

De moderne mens kan zelfs tijdens outdooravonturen niet altijd meer zonder zijn smartphone, dus komen er steeds meer gadgets op de markt die je ook buitenshuis elektriciteit laten opwekken. De Seaformatics Waterlily lijkt me een geschikte kandidaat: het betreft een draagbare turbine die je zowel in de wind als in stromend water kunt gebruiken.

Met een gewicht van 800 gram en vrij kleine afmetingen kun je de Waterlily gemakkelijk meenemen in je rugzak. Als je elektriciteit nodig hebt hang je ‘m even in de wind of leg je ‘m in de rivier, zodat je onder de juiste omstandigheden binnen drie uur kunt beschikken over een volle smartphone-accu. De Waterlily is te reserveren voor 99 dollar.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*