Movexx gaat groots met Bigtruxx

De logistieke bewegingen van zware ladingen blijft voor een hoop bedrijven een uitdaging. Een heftruck is in veel situaties onhandig en de lading met mankracht bewegen is geen optie. Eindelijk is het mogelijk om zware ladingen eenvoudig en ergonomisch verantwoord te verplaatsen.

Movexx International B.V. heeft speciaal voor deze situaties een machine ontwikkeld: de Bigtruxx. In tegenstelling tot zijn naam is het een relatief compact voertuig. Schijn bedriegt in dat geval, want het vermogen is buitengewoon. De elektrisch aangedreven Bigtruxx van Movexx beschikt over een trekkracht van 4 ton.

Ondanks het enorme vermogen is de Bigtruxx eenvoudig te besturen. Met zijn extreem kleine draaicirkel is hij in kleine ruimtes uitstekend te manoeuvreren. De Bigtruxx is volledig afgeveerd en dus ook uiterst geschikt voor outdoor toepassingen. Dit maakt hem uniek in zijn segment.

Comfortabele krachtpatser

Net als de rest van het uitgebreide scala machines van Movexx is de Bigtruxx ontworpen met ergonomie en comfort als uitgangspunt. De verstelbare zitting is zo ontworpen dat ook lange personen comfortabel en ergonomisch hun werkzaamheden kunnen verrichten. Het dashboard is overzichtelijk en dusdanig gepositioneerd dat vanuit iedere zithoek het stuurwiel ideaal in de hand ligt. Dit samen met het strakke design, maakt het de ideale trekker.

De Bigtruxx is uitbreidbaar met een groot aantal opties en is geheel naar eigen wens uit te rusten. Een rollerbank in de bodem van het voertuig om de tractiebatterij snel te wisselen is slechts een klein voorbeeld hiervan.

Alle machines van Movexx worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Mede dankzij het gebruik van de bewezen standaard Movexx onderdelen leidt dit tot een uitzonderlijke kwaliteit.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*