Toyota stimuleert: Prius laden met zonne-energie

Op het dak van de woning van degene die een nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid aanschaft en kiest voor het OpdeZon-pakket, monteert OpdeZon zonnepanelen waarmee voldoende energie kan worden opgewekt om alle elektrische kilometers volledig op zonne-energie af te leggen. Ook regelt het bedrijf een omvormer en past het indien nodig de meterkast aan. Middels het aangebrachte laadpunt kan de Prius Plug-in Hybrid vervolgens met de zelf opgewekte zonne-energie worden opgeladen en volledig duurzaam de weg op.

Toyota innovatiebonus van 1000 euro

Rijden OpdeZon, inclusief zonnepanelen en een laadpunt, is voor ondernemers al mogelijk met een netto-investering vanaf 2.500 euro. Hierbij is rekening gehouden met de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en aftrek van afschrijving. Deze investering is al in krap vier jaar tijd terug te verdienen.

En om deze periode nog korter te maken, investeert Toyota bij de aanschaf van een nieuwe Prius Plug-in Hybrid mee middels een innovatiebonus van 1.000 euro inclusief btw. Ook voor de particuliere koper is deze oplossing de manier om duurzaam te rijden en is er veel (fiscaal) voordeel te behalen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*