BMW, Intel en Mobileye omarmen Delphi-Nieuwe partij voor ontwikkeling autonome techniek

Door: Lars Krijgsman    www.autoweek.nl

BMW, Intel en Mobileye werken momenteel als het gaat om de ontwikkeling van autonome techniek. Nu wordt ook toeleverancier Delphi bij het proces betrokken.

Vorig jaar startten BMW, Intel en Mobileye een samenwerking die zich volledig zou richten op de ontwikkeling van autonoom rijdende auto’s. De drie bedrijven hebben naar eigen zeggen een modulair platform gereed waar niet alleen BMW, maar ook andere autoproducenten gebruik van kunnen maken. Nu is Delhi bij het proces betrokken, een bedrijf dat zich buigt over de vraag hoe deze techniek precies door andere bedrijven toegepast kan worden.

Ook de deal met Delphi is niet exlusief, daarmee wil het collectief een zo open mogelijke samenwerking met ontwikkelingspartners om op die manier zo efficiënt mogelijk in te kunnen spelen op de behoefte van klanten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*