VIDEO-Elektrische eenwieler volgt je op de weg of het strand

Door: Rutger Otto    www.bright.nl

Deze elektrische eenwieler met een dikke band kan op veel ondergronden rijden. En hij kan achter je aan rijden.

De nieuwe zelfbalancerende scooter van Kiwano is een vrij krachtig apparaat. Volgens de makers kun je er snelheden van 32 km/u mee halen. Op een volle lading kom je ook 32 kilometer ver. Vervolgens is de accu binnen een uur weer opgeladen. Net als andere van dit soort Segway-achtige eenwielers, leun je naar voren om vooruit te gaan en naar achteren om snelheid te minderen of te stoppen.

Volgfunctie

De Kiwano K01 wordt geleverd met een app en die heeft een interessante volgfunctie. Daarmee is de eenwieler via de smartphone te besturen en kan hij achter je aan komen rijden, waarbij hij zichzelf in balans houdt. Via de app kan de gebruiker bijvoorbeeld ook snelheid, accu, afstanden en de route bekijken. Bovenop de scooter zelf is ook een klein schermpje met essentiële informatie over de snelheid en de batterij.


De K01 is te bestellen voor exact 714,93 euro via de website van Kiwano. De levering start in juli dit jaar.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*