Lidl komt met volgende geniale zomergadget: een SUP Board!

Bron: www.gewoonvoorhem.nl

Het lijkt erop dat supermarkten de smaak goed te pakken hebben wat betreft toffe gadgets. Zo kwam Lidl eerder met een chille waterbed en kwam ook Aldi met een Gin Tonic ijsjes en een opblaasbare jacuzzi met heel wat summer goodness.

SUPPEN

Suppen ken je van warme strandvakanties, maar wist je dat je tegenwoordig ook volle bak kunt suppen in Nederland. Aan zee wordt er volle bak gebruik gemaakt van deze handige stand up paddle board, maar ook in Friesland en zelf op de grachten in Amsterdam zien we mensen op een board staan. Vet bijvoorbeeld om met een date te doen, maar ook gewoon om wat beweging te krijgen tijdens de warme dagen. Lidl heeft de trend ook opgemerkt en komt daarom vanaf 26 juni met een heus Stand UP Paddle Board, wat verkrijgbaar is in de webshop.

Het board

Het enorme SUP board van maar liefst 330 x 75 x 10 cm (L x B x H), is opblaasbaar en hierdoor eenvoudig mee te nemen. Er zitten drie vinnen bij voor extra stabiliteit, zodat je makkelijk kan navigeren op het water. En inclusief uitschuifbare peddel 166-212 cm, hogedrukpomp en tas! Kom maar door met die zomer!

Het SUP board is enkel online verkrijgbaar via www.lidl-shop.nl. Het board komt 26 juni uit, maar online reserveren kan al vanaf 15 juni. Prijs? €275,-

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*