De Munro Motor 2.0 combineert een eBike met een motor

Door:     Leroy van den Berg                                       www.manners.nl

Is het een fiets? Is het een motor? Is het een brommer? Niemand weet het antwoord. Wat we wel weten is dat de Munro Motor 2.0 er puik uitziet en vernoemd is naar z’n naamgenoot Burt Munro, die in 1967 een snelheidsrecord zette op zijn 1920 Indian 953 cc Fuel Streamliner.

De futuristische tweewieler op de onderstaande foto’s is heel plat gezegd een elektrische brommer in een cool jassie. Het ding weegt zo’n 35 kilo en is voorzien van twee accu’s en een elektrische motor in het voorwiel. Met twee volle accu’s kun je een kleine honderd kilometer scheuren met een snelheid van gemiddeld 45 km/u.

Samengevat is de Munro Motor 2.0 zo licht als een elektrische fiets, cool als een motor en snel (of langzaam, maar hé: het glas is halfvol) als een brommer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*