Pimp my peuters ride: KidStance tunet kinderauto’s

Door: Remco Slump         autovisie.nl

Voor kleintjes met een ‘kijk mij eens’-instelling is een gewone elektrische kinderauto al niet meer genoeg. Gelukkig kan het bedrijf KidStance uit Fort Lauderdale, Florida daar wat aan doen.

KidStance is de Liberty Walk van de elektrische kinderauto’s. Het past ieder jaar zo’n zestig standaardkarretjes aan, van Barbie Corvette’s tot Lamborghini Aventadors en van Tesla Model S’en tot McLaren P1’s. In een interview met Fatherly vertelden KidStance-oprichters Denver en Vicktoria Pettigrew Jr. wat de populairste aanpassingen zijn. “Verlagingssets en andere wielen. Dat zijn de twee opties waarvoor klanten eerst gaan”, aldus Vicktoria. Al zijn verhogingssets en instelbare luchtvering ook gewild, volgens haar.

Suicide doors

De optielijsten zijn uiteraard nog veel langer. Er zijn staan spatbordverbreders op, spoilers, ‘suicide doors’, audiosystemen, lichten en een groot aantal exterieurkleuren. Gemiddeld spenderen KidStance-klanten zo’n 1700 dollar (bijna 1500 euro) aan de verbouwing van een kinderauto. Restaureren van oudere kinderauto’s doen Denver en Vicktoria ook. Hun grootste klus was een Porsche 964 uit 1994, die voor 5000 dollar (zo’n 4400 euro) werd opgelapt en aangepast. Het interieur alleen al kostte 800 dollar (700 euro), omdat de klant echt leer en suède wilde.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*