Maserati vernieuwt Ghibli GranLusso

Door: Elco van der Meer      www.autokopen.nl

Maserati geeft de Ghibli een update, waarna hij door het leven gaat als Ghibli GranLusso. Dat is niet de enige wijziging: ook de grille en voorbumper krijgen een zichtbare visuele upgrade. De Ghibli is hierdoor weer helemaal in lijn met onder meer de SUV Maserati Levante. 

De Maserati Ghibli Granlusso herken je aan de GranLusso-badges op de voorschermen, en ook ook aan dikkere verchroomde spijlen in de grille. De nieuwe sideskirts en diffuser in de achterbumper zijn in carrosseriekleur gespoten en dragen bij aan een verbeterde aerodynamica.

Op technologisch vlak levert Maserati nu ook full-led koplampen die zich automatisch aanpassen aan het verkeersbeeld. Met de Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) zet de nieuwe Ghibli GranLusso stappen richting autonoom rijden.
Op 25 augustus aanstaande maakt de vernieuwde Maserati Ghibli GranLusso zijn opwachting op de Chengdu autoshow in China. Uiteraard komt de Ghibli GranLusso ook naar Nederland, informatie over beschikbaarheid en prijzen wordt later bekend gemaakt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*