2018 Honda PCX Hybride en PCX Electric motorscooters

Op de Tokyo Motor Show heeft Honda twee nieuwe versie van haar populaire PCX motorscooters aangekondigd. De 2018 Honda PCX Electric en de Honda PCX Hybrid zijn voorlopig voor de Aziatische markt bedoeld, maar het ligt voor de hand dat ze ook naar Europa komen. De PCX Electric is een ‘gewone” electrische scooter met een high-output motor en het verwisselbare Honda Mobile Power Pack. De PCX Hybrid is voorzien van een door Honda zelf ontwikkeld, nieuw hybridesysteem voor motorfietsen, met een ACG motor (Alternating Current Generator) om de benzinemotor te ondersteunen. Beide nieuwe scooters krijgen moderne LED verlichting en lijken het keyless syteem van de SH150i overgenomen te hebben. De PCX motorscooters moeten in 2018 al op de Aziatische markt komen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*