I‑PACE CONCEPT

Maak kennis met de I‑PACE Concept, de eerste volledig elektrische auto van Jaguar. In de tweede helft van 2018 introduceren wij het productiemodel van de I‑PACE Concept en daarmee de ultieme elektrische performance SUV.

De I-PACE Concept is een elektrische auto die opwindende Jaguar prestaties biedt. Onze eerste elektrische auto, verkrijgbaar vanaf de tweede helft van 2018, ontwikkelt een koppel van 700 Nm, een vermogen 294 kW (400 pk) en accelereert van 0-100 km/h in circa 4 seconden. De combinatie van baanbrekende technologie en toekomstgericht design levert een rijbeleving op die onmiskenbaar Jaguar is, maar dan zonder emissies.

SPRAAKMAKEND EXTERIEUR

Door zijn spectaculaire proporties, mogelijk gemaakt door de elektrische technologie, wordt met de I‑PACE Concept een nieuw tijdperk ingeluid in de evolutie van het unieke design-DNA van Jaguar.

VERKRIJGBAAR VANAF DE TWEEDE HELFT VAN 2018

Wilt u een van de eersten zijn die I-PACE gaat rijden zodra deze in de tweede helft van 2018 op de markt komt? Maak uw interesse kenbaar, dan brengen wij u in contact met Jaguar dealer.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*