HONDA URBAN EV BEGIN 2019 TE BESTELLEN ZELFDE JAAR OP DE MARKT

Honda meldt dat het begin 2019 de orderboeken opent voor de productieversie van de Urban EV Concept.

Honda presenteert in Genève de Europese versie van de nieuwe CR-V, maar doet ook een aankondiging van een model dat volgend jaar pas op de markt verschijnt. 2019 is namelijk het jaar waarin de productieversie van Urban EV Concept, een retro-EV, op de markt verschijnt. Honda bevestigt nu dat het begin volgend jaar de orderboeken voor die kleine elektrische hatchback opent. Specifcaties van het studiemodel zijn nooit vrijgegeven.

De elektrische Urban EV Concept werd in september 2017 aan het publiek getoond en kreeg later gezelschap van de Sports EV Concept, een volgens dezelfde designtaal getekend studiemodel. Waarschijnlijk gaat op termijn ook die auto in productie.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*