HYUNDAI GEEFT VOL GAS MET ELEKTRIFICATIE

Dit jaar 5.000 hybrides, plug-in hybrides en volledig elektrische modellen voor Nederland

Hyundai heeft grootse plannen op het gebied van elektrificatie in Nederland. Ons land krijgt voorrang bij de levering van de elektrisch aangedreven Kona en op waterstof rijdende Nexo. De modellen zijn deze week geintroduceerd aan de Nederlandse pers.

5.000 ecovriendelijke Hyundai’s

Voor dit jaar zijn ten minste 5.000 geëlektrificeerde Hyundai’s gereserveerd voor de Nederlandse markt. Behalve de Hyundai Ioniq Hybrid (rijtest) zijn dat ook de onlangs gelanceerde Ioniq Plug-in Hybrid, de volledig elektrisch aangedreven Ioniq Electric en Kona Electric en de op waterstof rijdende Hyundai Nexo. In totaal gaat het om 5.000 exemplaren, waarvan 50 tot 100 stuks van de Nexo.

Hyundai-topman Ronald Dubbelman spreekt van een doorbraak op het gebied van ecovriendelijke modellen in Nederland. De nieuwe Hyundai Kona Electric en Hyundai Nexo staan vanaf komende zomer in de Nederlandse showrooms.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*