Tesla Model 3 op roadtrip gespot in eigen land

Een vroege eigenaar van de Tesla Model 3 doet het enige juiste met zijn Tesla Model 3. Kilometers maken, erg veel kilometers maken. You You Xue deed ook België en Nederland aan.

Het is niet vaak op zijn plaats, maar dit zou je toch wel in de categorie epische roadtrip kunnen plaatsen. Of toch zeker een haast eindeloze roadtrip. You You Xue heeft een Tesla Model 3 en is daar maar wat trots op. Hij wil zijn witte wagen aan iedereen laten zien. Xue heeft inmiddels al 26 landen bezocht, maar als de trip tot een einde is gekomen, dan staat de teller op liefst 45 landen.

Het is daarbij niet echt verrassend dat er vooral ook bij veel snelladers wordt gestopt. In Nederland is er stilgehouden bij de Supercharger in Dordrecht en die in Breukelen. Dat betekent dat er ook steeds een stormloop van Tesla-fans valt te verwachten, om eindelijk met eigen ogen een Model 3 kunnen zien en in gevallen zelfs te mogen rijden. De auto wordt er haast een deelauto van.

Veel Europese landen worden aangedaan. De komende dagen gaat de rit door naar Duitsland, Spanje, Portugal, Marokko, Oostenrijk, Frankrijk en Italië, om daarna koers te zetten naar Scandinavië. Vanaf daar wordt de sprong naar Ierland gewaagd, om een paar dagen later te eindigen in Londen. Daarna wordt Honololu (Hawaï) opgezocht. Gewoon omdat het kan.

Zelf een Tesla Model 3 rijden lijkt overigens een mogelijkheid in Duitsland. Daar is de auto doodleuk in de verhuur gegaan .

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*