Toekomst van het Laden – 5 juli – Eneco World Rotterdam

Event

Op donderdag 5 juli is er weer een VER bijeenkomst! Deze editie staat in het teken van de Toekomst van het Laden en vindt van 15.00 tot 18.30 plaats bij Eneco World in Rotterdam. We gaan het deze middag hebben over het laden! Hoe zit het nu met de ontwikkeling van de infrastructuur, de (prijs)transparantie, de e-roaming (voor als je naar het buitenland wilt)? En wat zijn nu de meest voordelige laadpassen? We zijn te gast bij Eneco die ons meer gaat vertellen over de energietransitie en de rol van de EV daarin. En je krijgt de Jaguar I-Pace (onlangs getest door de ANWB) te zien, die in de centrale lobby wordt opgesteld. Kortom, een mooie middag over een heel actueel onderwerp. En: voldoende elektrische parkeerplaatsen in de garage!

  • Klik hier voor meer informatie

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*