EERSTE WEEKEND VAN OKTOBER: EV EXPERIENCE ZANDVOORT

Wie kennis wil maken met alles met elektrisch rijden te maken heeft, is van harte welkom om in het eerste weekend van oktober een bezoek te brengen aan de EV Experience. Dit evenement wordt gehouden op Circuit Zandvoort en laat alle facetten op het gebied van elektrische mobiliteit zien. De EV Experience biedt belangstellenden een blik in de wereld van elektrisch rijden en doet dat op en bijzondere locatie. Circuit Zandvoort is in het eerste weekend van oktober niet het strijdtoneel van zware bolides, brullende motoren en benzinedampen, maar van voorbij zoevende elektrische voertuigen.

NIET ALLEEN

Het gaat bij de EV Experience niet alleen om elektrische auto’s maar ook om elektrisch aangedreven motorfietsen, scooters én fietsen. Uiteraard vind je op vindt op EV Experience een keur aan elektrische voertuigen. Deze staan onder anderen in speciale pop-up stores, die in de pitboxen zijn ingericht. Maar er zijn ook diverse demonstratievoertuigen aanwezig. En bezoek aan EV Experience betekent niet alleen kijken, maar ook rijden. Er staan op de paddocks diverse elektrische voertuigen voor de bezoekers klaar, waarmee zij proefritten op het circuit kunnen maken.

WORKSHOPS

Ook kunnen de bezoekers een heleboel informatie op het gebied van elektrisch rijden en alles wat erbij hoort opdoen. Zo worden er door diverse organisaties workshops over allerlei zaken omtrent elektrisch rijden gehouden. Dit gebeurt in de VIP-lounges, waar je onder anderen workshops van de Vereniging Elektrische Rijders en Laadpas Top 10 kunt bijwonen.

PROEFRIJDEN IN EV’S

Je kunt er niet alleen kijken naar elektrische voertuigen en je uitgebreid laten informeren maar ook proefritten maken. Op die manier kun je zelf ervaren hoe deze elektrische voertuigen rijden en kijken naar alle technologie die ze aan boord hebben. Je kunt rijden met diverse modellen elektrische auto’s maar als je wilt ook met e-bikes, steps, scooters en motorfietsen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*