Dit worden de beste elektrische auto’s in 2024

Elektrische auto’s zijn de afgelopen jaren veranderd van milieuvriendelijke alternatieven voor benzinebakken naar de centrale focus van de auto-industrie. Volgend jaar belooft dan ook veel goed voor EV-liefhebbers. Er zijn namelijk genoeg modellen om je op te verheugen.

🏎 (Afbeelding: Grant Porter)

Elektrische auto’s zijn de afgelopen jaren veranderd van milieuvriendelijke alternatieven voor benzinebakken naar de centrale focus van de auto-industrie. Volgend jaar belooft dan ook veel goed voor EV-liefhebbers. Er zijn namelijk genoeg modellen om je op te verheugen.

Zo’n beetje elke autofabrikant ontwikkelt EV’s. Daarom is het tegenwoordig een stuk lastiger om met een nieuw model echt uit te blinken. Gelukkig zijn er een handvol nieuwe elektrische auto’s

4 elektrische auto’s die het jaar 2024 gaan maken

2024 belooft een topjaar te worden voor de elektrische auto. Grote merken als Cadillac, Honda en Hyundai gaan allemaal nieuwe voertuigen lanceren. We nemen onze favorieten voor volgend jaar even met je door.

https://move.al/product/move-citycar/

#1 Cadillac Celestiq

De Cadillac Celestiq is een chique EV die in 2024 uitkomt. De elektrische auto krijgt veel aandacht vanwege zijn combinatie van luxe en stijl, net zoals de eerdere Cadillac-modellen.

Afgezien van de luxe is de Celestiq een echte krachtpatser. De elektrische auto belooft een actieradius van meer dan 450 kilometer te hebben. Dit maakt hem een ideale luxe cruiser voor de stad en open wegen. Zeg maar alvast gedag tegen je range anxiety!

Cadillac Celestiq
Cadillac Celestiq (Afbeelding: Cadillac)

#2 Honda Prologue elektrische auto

De Honda Prologue is perfect voor mensen die een betrouwbare en toegankelijke cross-over willen. Met zijn GM-sourced Ultium-platform kan hij ongeveer 400 kilometer rijden zonder op te laden.

De Proloog wordt naar verwachting een betaalbare elektrische auto. Hij zal een ruim interieur hebben met handige technologie en veiligheidsvoorzieningen. Ideaal voor gezinnen met kinderen of mensen die voor het eerst de overstap maken naar elektrisch rijden.

Honda Prologue
Honda Prologue (Afbeelding: Honda)

#3 Hyundai Ioniq 5 N

De Hyundai Ioniq 5 N zal ongetwijfeld de sportieve cruiser worden van 2024. De elektrische auto geeft je de kracht van een sportwagen met de ruimte van een SUV. Met een krachtige motor van 641 pk behaalt de Ioniq 5 binnen 3,4 seconden een snelheid van honderd kilometer per uur.

Het interieur biedt een high tech dashboard, een comfortabele zitopstelling en een geavanceerd infotainmentsysteem. Al deze functies zijn gericht op het verbeteren van de rijervaring. Het is dus niet alleen een high-performance voertuig, maar ook een praktische gezinsauto.

Hyundai Ioniq 5 N
Hyundai Ioniq 5 N (Afbeelding: Hyundai)

#4 Jeep Recon

De Jeep Recon gaat de elektrische wereld op z’n kop zetten. De elektrische auto heeft een speciaal 4×4-systeem met twee motoren voor extra kracht. De dubbele motoren leveren een actieradius van ongeveer 400 kilometer op.

En hij kan ook nog eens goed omgaan met ruw terrein dankzij de voor- en achterassen. Zo kun je makkelijk controle houden als je off-road gaat rijden. De EV heeft zelfs een ingebouwd navigatiesysteem dat speciaal is ontworpen voor onverharde wegen.

Jeep Recon elektrische auto

Jeep Recon (Afbeelding: Jeep)

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*