Revolutionaire rolstoel beweegt als Segway – Zonder handen te besturen!!

De ingenieur Kevin Hallsall heeft een rolstoel ontwikkeld die zonder handen te besturen is. Hij gebruikt het principe van Segway, waarbij je kunt sturen door te leunen naar de kant die je op wilt.   |   VIDEO

Kijk de film

Meer over de “Ogo” in MOVE E-magazine

Als u inschrijft op de nieuwsbrief maakt u kans op een gratis jaar abonnement van MOVE E-magazine en u blijft op de hoogte van al het laatste nieuws omtrent ALLES OVER ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

OGO tecnologies uit Nieuw Zeeland, Scalevo uit Zwitserland die de trap op kan, Werner Schmidt uit Duitsland heeft een hoogte verstelbare stoel ingebouwd en wij, MOVE Nederland in samenwerking met MOVE België hebben een soortgelijke rolstoel in ontwikkeling. Allen zijn nog niet in productie.

De voortgang van de ontwikkeling word elders op onze site gepubliceerd. Het eerste prototype is al getest. Wij verwachten de pre-order campagne in augustus op te starten. Wilt u onze ontwikkelingen op de voet volgen of wilt u kans maken op de pre-order Kortingscoupon en een van de eerste bezitters worden. Stuur ons dan een email naar CEO@move-nl.com

Zie ook De ATTA van Movinglife: De snelst opvouwbare scootmobiel. Met een super mooi design en in 2 delen uit elkaar te halen voor makkelijk transport.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Zwitserse studenten maken rolstoel die trap kan beklimmen |
  2. Deze rolstoel beklimt zelf de trap – Move-nl.com

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*