Bewegende Platforms – Overstappen op rijdende treinen

 

25 Sept 2016

Red: Toine Oosterbosch

Concept project van Priestman Goode

Bewegende platforms werden bedacht om de status quo uit te dagen. Over de hele wereld worden miljarden geïnvesteerd in de bouw van nieuwe high speed rail-netwerken. Maar, terwijl de technologie en het ontwerp van de treinen aanzienlijk is geëvolueerd is de infrastructuur die hen steunt is niet veel veranderd in de afgelopen 200 jaar.

Bewegende platforms zijn ontworpen als een nieuw infrastructuur netwerk dat zou werken met, nieuwe high speed rail technologie, de treinen in staat te stellen om het overstappen en overladen sneller en efficiënter te laten verlopen. En het maakt de passagiers mogelijk te reizen van hun lokale stop naar een lokaal adres op hun bestemming – zelfs in een ander land – zonder afstappen een trein.

Download het complete verslag op PDF en klik op de onderstaande link:

pg-moving-platforms-press-release

Kijk hieronder de video:

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*