Elektrische tweezitter debuteert deze week op CES 2017

De Eli Zero maakt deze week zijn debuut op de CES 2017, de Consumer Electric Show in Las Vegas. De elektrische tweezitter is uitermate compact en daarom vooral geschikt voor vervoer in de stad.

Renault Twizy

Er zijn vooralsnog weinig details bekend over de Eli Zero, maar de elektrische auto heeft zowel overeenkomsten met de Renault Twizy als de Smart Fortwo. Het bedrijf achter de compacte auto, Eli Electric Vehicles, stelt op zijn website dat het met deze auto ‘de toekomst van stedelijke mobiliteit wil veranderen’.

Meer details worden in de loop van de week bekend gemaakt, wanneer de auto gepresenteerd wordt op de CES 2017.

Honda

Compacte vervoersmiddelen voor in de stad lijken toe te nemen in populariteit. Ook Honda onthult een futuristische conceptauto op de CES 2017. De zogeheten NeuV wordt een elektrische tweezitter en moet emoties krijgen. Wat dat precies betekent laat Honda vooralsnog niet los.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*