Deze bizarre e-scooter gaat echt in productie

De Boxx-scooter, een e-bike met een zeer opvallend design werd al in 2012 aangekondigd, maar gaat nu toch in productie. Leuk voor wie naar het werk wil rijden op een — ehm — vierkante doos met wielen en een stuur. Je kunt hem in elk geval gemakkelijk parkeren in een klein hoekje.

De BOXX-scooter heeft zijn naam te danken aan een hoekig en compact ontwerp. De e-bike is slechts een meter lang, rijdt op twee wielen en heeft een recht stuur. Er komen drie modellen op de markt en welke afstand hij haalt en wat zijn maximumsnelheid is, ligt aan welke je neemt.

De goedkoopste versie, de BOXX E (2997 dollar) komt 32 kilometer ver met een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur. De standaard BOXX (3797 dollar) haalt 64 km met 56 km/u. Het duurste model is de BOXX M van 4987 dollar, waarmee je een topsnelheid van 87 km/u haalt en tot wel 86 kilometer ver komt. De accu opladen kost je tussen een uur en vier uur.

Hij heeft ook een ingebouwd schermpje

Aan boord van de BOXX is ledverlichting aanwezig en onder het stuur bevindt zich een ingebouwd schermpje, al is onbekend wat je daar precies mee kunt. Onder het zadel is plek voor bijvoorbeeld een tas en volgens de makers herkent hij hoe de rijder op de e-bike zit en past hij versnellingen aan op basis van de ondergrond.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*