Creeër een elektrische auto met het platform van de Twizy!

Het uiterlijk van de Twizy is wel geinig, toch? Je kunt nu zelf aan de slag met deze auto van Renault!

Voorwaarde is wel dat je over een grote zak geld beschikt. De Franse autofabrikant heeft namelijk het platform van de Twizy publiekelijk gesteld. Derden kunnen aan de gang met een kaal concept die in de basis de Twizy vormt.

Op deze manier kunnen andere bedrijven een elektrische auto ontwikkelen met de Renault als uitgangspunt. De autofabrikant heeft het publiekelijk stellen van het Twizy-platform in samenwerking met OSVehicle, ARM, Pilot en Sensoria mogelijk gemaakt. Renault hoopt hiermee dat ontwikkelingen op het gebied van de elektrische auto sneller en vooral goedkoper kunnen worden doorgezet.

Niet alleen de auto kan worden aangepast, ook de software is opengesteld aan derden. De software van de EV kan op deze manier naar eigen smaak worden afgesteld. Het is nu afwachten wie toehapt en als eerste komt met een eigen elektrische variant van de Twizy.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*