VIDEO-Tesla Model S voor kinderen

Speelgoedfabrikant Radio Flyer en Tesla Motors hebben besloten dat het tijd was voor een Tesla Model S voor kinderen: het resultaat is een volledig elektrisch wagentje dat topsnelheden van bijna tien kilometer per uur behaalt. De mini-Tesla heeft werkende koplampen, is in dezelfde kleuren te bestellen als zijn grote broer en beschikt zelfs over een ingebouwd geluidssysteem.

Overigens moet je er niet zelf met je dikke kont op gaan zitten: de Tesla Model S voor kinderen is slechts in staat om een gewicht van maximaal 36 kilogram te dragen. De kleine elektrische auto is vanaf mei van 2016 te koop voor 499 dollar.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*