VIDEO-De banden van de Gi FlyBike gaan nooit lek en is dé fiets van de toekomst

Fietsontwerpers doen er alles aan om je fietservaring zo plezierig mogelijk te maken. En de Gi FlyBike is hier een perfect voorbeeld van. Het is niet zomaar een fiets. De elektrische fiets vouwt namelijk in tweeën in minder dan één seconde! Daarnaast is-ie ook nog eens voorzien van allerlei handige functies die je bij een fiets van de toekomst verwacht.

De toekomst op wielen

De Gi FlyBike is van functies voorzien zoals onder andere een automatisch slot. Als je verder dan vijf meter bij je fiets vandaan bent dan zet de fiets zichzelf automatisch op slot. Handig voor als je haast hebt of vergeetachtig bent. De Gi FlyBike is ook voorzien van antilek-banden, slimme verlichting en een rubberen ketting die je niet hoeft te smeren. De fiets is buiten alles volledig afgesteld voor het gebruik van je smartphone. Zo kun je je smartphone opladen terwijl je aan het fietsen bent. Er is ook een handige standaard aanwezig waar je je telefoon in kunt zetten als je ‘m bijvoorbeeld als navigatie gebruikt. Dit alles moet natuurlijk overzichtelijk zijn voor de gebruiker. Daarom hebben de makers een app ontwikkeld waarmee je overzicht hebt over alles omtrent de fiets.

De Gi FlyBike is ook nog eens ontzettend milieubewust. Als je de trappers gebruikt wordt er energie opgewekt. Deze energie wordt opgeslagen en kan worden gebruikt om je te helpen als je bijvoorbeeld een heuvel op fietst. Daarin zijn drie verschillende niveaus beschikbaar met een maximum snelheid van 25 kilometer per uur. Op een volle batterij gaat-ie ongeveer zestig kilometer mee zonder te trappen. De Gi FlyBike is gemaakt uit gerecycled aluminium afkomstig van vliegtuigen. Dit maakt hem licht, namelijk 16,5 kilogram. Omdat de fiets zo licht en gemakkelijk opvouwbaar is, maakt dat ‘m de ideale stadsfiets. Je kunt ‘m ook opvouwen en in je appartement kwijt, want ruimte neemt-ie nauwelijks in.

Word eigenaar van de fiets van toekomst

Als jij helemaal overtuigd bent van de Gi FlyBike is er niets dat jou tegenhoudt om deze toffe tweewieler in huis te halen. Voor ongeveer achttienhonderd euro kun je deze prachtige futuristische bike aanschaffen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*