VIDEO-Smartphonehoesje is ook drone: makkelijk voor groepsselfie?

Selfly, is een smartphonehoesje, maar ook een selfie-drone. Je hele vriendengroep past nu op de foto, zonder dat je jezelf in een ingewikkelde houding moet wringen of hulp moet vragen aan omstanders, om de perfecte selfie te maken.

De Selfly is een smartphone hoesje met een ingebouwde drone. Deze mini-drone heeft een 8-megapixel camera waarmee je video’s en foto’s vanuit de lucht kan maken. Handig als je dus een groepsselfie wilt maken.

Besturen met je smartphone

De selfie-drone kan ongeveer 5 minuten vliegen voordat-ie weer aan de oplader moet en is te besturen met je smartphone. De drone weegt maar 70 gram, dat is niet zwaar. Hij past in je broekzak. “Dat gewicht kan wel een minpunt zijn, als er dan een windvlaag komt, kun je je selfie wel vergeten”, zegt techblogger Nina Verberne.

Airselfie vs. Selfly

“Echt origineel is de Selfly overigens niet”, zegt Verberne. “Vorig jaar stond er al op Kickstarter de Airselfie.” Die werkt in principe hetzelfde: het is ook een drone in een smartphonehoesje. Hij kost alleen wel flink wat meer dan de Selfly, die kun je nu namelijk op Kickstarter bestellen voor ongeveer 90 euro. De Airselfie kost ruim twee keer zoveel: 249 euro.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*