Deze dude kocht onlangs z’n zevende EV

Maar welke elektrische auto beviel nou het beste?

Hiervoor reed Nye in een Mini E, een BMW i3, een elektrische Ford Focus, een Nissan Leaf en in een Volkswagen e-Golf. Toch zou de Bolt volgens hem met kop en schouders boven de rest uitsteken. De koets is een stuk overzichtelijker dan die van de Leaf, niet in de laatste plaats dankzij de diverse camera’s waar de Bolt over beschikt.

Als enige “minpunt” noemt Nye de achteruitrijcamera, al geeft hij zelf toe dat dat mogelijk een kwestie van wennen is. Ook had de bestuurdersstoel een tikkie breder gemogen, maar dan houdt het qua minpunten wel op. Zeer positief is het feit dat de mobiele telefoon zonder gedoe als navigatie kan worden gebruikt.

Bovendien zorgt de ruime range ervoor dat Nye nauwelijks hoeft te plannen voor hij een langere rit maakt. Hij rijdt gewoon! Een rit van 200 kilometer is geen enkel probleem en dus ook geen stressvolle onderneming. In elk geval is deze tevreden EV-rijder niet van plan om ooit nog in een auto met een conventionele verbrandingsmotor te gaan rijden. (via: Green Car Reports)

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*