VIDEO-iTank: een betaalbare en stijlvolle elektrische driewieler

Er is inmiddels al een keur aan elektrisch aangedreven voertuigen verkrijgbaar – aan elektrische tweewielers geen gebrek, en ook qua elektroauto’s is er volop keuze – maar elektrisch aangedreven driewielers kom je zelden tegen. Het Chinese Doohan komt daarom op de proppen met de iTank, een betaalbare en stijlvolle elektrische driewieler.
Hij heeft 1500 Watt motor van Bosch. Het is heel gemakkelijk om de batterij te vervangen want er is een opbergdoos voor een tweede accu. De accu is gemaakt van Panasonic /LG . Na 100 kilometer is het gedaan met de pret en moet je op zoek gaan naar een stopcontact. De prijs voor dit moois is 3,999 euro.

Hij is ook heel veilig:
De innovatieve en gepatenteerde veersysteem zorgt voor maximale stabiliteit.
Zelfs op slechte wegen en vuil terrein is de iTank gemakkelijk te besturen en zorgt voor een veilige rijervaring.
Het rijden is dus aanzienlijk aangenamer en gemakkelijker dan bij de conventionele tweewielige scooters.
Innovatief en gloednieuw, het unieke iTank ontwerp maakt deze stedelijke runabout  een waar lifestyle product.

Met iTank zijn comfort, veiligheid zonder uitstoot, eco-vriendelijk en vrijwel geruisloos is het een maximaal plezierige  auto om de stad te verkennen. Geniet van sportief en zuinig rijden in combinatie met stedelijke functionaliteit. Wees voorbereid op de groene, stedelijke mobiliteit van de toekomst. Vraag naar een brochure en de voorwaarden via ons e-mail adres info@move-nl.com .

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*