Tesla-eigenaren zien nu live of Superchargers bezet zijn

Tesla heeft een nieuwe update geïntroduceerd, waarmee gebruikers live kunnen zien of Superchargers in de buurt beschikbaar of bezet zijn.

Dat meldt Autoblog.

Elektrische auto

Met de opkomst van elektrische auto’s zijn laadstations steeds vaker bezet, ook al breidt de laadinfrastructuur zich ook in rap tempo uit. Als eigenaar van een elektrische auto weet je dat echter pas als je het laadstation daadwerkelijk ziet.

Om eventuele frustratie weg te nemen heeft Tesla de nieuwe update ‘Live Status’ geïntroduceerd, die gebruikers laat weten of er plaatsen beschikbaar zijn in een laadstation van Tesla.

Helaas werkt de nieuwe toepassing nog niet optimaal. Verschillende gebruikers hebben laten weten dat er momenteel nog een vertraging van 15 minuten zit in de nieuwe update.

Snelle superchargers

Elon Musk, topman van Tesla, liet onlangs via Twitter weten dat er snellere Superchargers op komst zijn. Momenteel hebben de laadstations een vermogen van 120 kilowatt.

Op de vraag of de nieuwe laadstations een vermogen krijgen van 350 kilowatt antwoordde Musk als volgt: ‘Slechts 350 kilowatt? Refereer je naar kinderspeelgoed?’

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*