Elektrische supersedan van Elextra maakt nieuwsgierig

De sprint naar de 100 klinkt alvast veelbelovend.

De autoshow van Genève zal bol staan van geweldige primeurs. Ook op groen gebied zal er genoeg te beleven zijn. Elextra, een nog vrij onbekend automerk, komt naar Zwitserland met een concept.

Het gaat om een elektrische supercar die snel en tegelijkertijd praktisch gaat zijn. Het concept komt namelijk met vier deuren en stoelen. De auto is ontworpen in Zwitserland en zal in Duitsland worden gebouwd.

De elektrische supercar krijgt permanente vierwielaandrijving en doet een sprintje naar de honderd ‘in minder dan 2,3 seconden’. Elextra verwacht niet meer dan 100 exemplaren te bouwen van dit eerste model. De Zwitserse designer Robert Palm en de Deense ondernemer Poul Sohl zijn de mannen achter Elextra. Het autobedrijf zegt meer info in een later stadium bekend te maken. Ze zijn nog wel op zoek naar investeerders.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*