Vanda Electrics haalt doek van Dendrobium

De uit Hongkong stammende firma Vanda Electrics heeft op het salon van Genève zijn elektrisch aangedreven hypercar aan het publiek getoond. De wagen draagt de naam Dendrobium en werd ontwikkeld in samenwerking met Williams Advanced Engineering.

Williams Advanced Engineering stond in voor de technische ontwikkeling van de Dendrobium, ondermeer voor het elektrische aandrijfsysteem alsook voor de geavanceerde aerodynamica van de wagen. De wagen zou een topsnelheid halen van 320 km/u en optrekken van 0 naar 100 km/u in 2,7 seconde. Voorlopig gaat het nog om een concept car maar Vanda Electrics heeft de intentie om in de toekomst de Dendrobium op de markt te brengen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*