Milieubewust watersporten met de elektrische Gratis X1

Met de meteorologische lente in aantocht is het weer tijd om na te gaan denken over al die fijne dingen die je kunt doen wanneer het weer lekker weer is. Lekker een dagje rondsjezen op jetski’s bijvoorbeeld. Met de nieuwe Gratis X1 van de Free Form Factory doe je dat geruisloos en zonder uitstoot van schadelijke gassen dankzij een volledig elektrische aandrijving.

Met een volledig geladen accu kun je ongeveer 45 minuten rondvaren, waarna je hem kunt opladen met een mobiele propaangenerator of gewoon aan het stopcontact. Met een prijs van 17.990 dollar moet je wel diep in je zakken grijpen om een exemplaar te bemachtigen, maar dan krijg je er wel een gratis t-shirt bij.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*