Berlijn krijgt twee formule e races na annulatie Belgische manche

Na de annulatie van de e.Prix van Brussel was de organisatie op zoek naar een vervangwedstrijd. Zo werd er ondermeer gedacht aan een e.Prix van Astana maar de tijd ontbrak om een nieuwe alles tijdig te organiseren op een nieuwe locatie. Er werd dan maar besloten om van de e.Prix van Berlijn een double header te maken. Alzo wordt het aantal wedstrijden voor het seizoen 2016-2017 op 12 gehouden.

De e.Prix van Duitsland was voorzien voor zaterdag 10 juni, daar komt nu nog een tweede race bij op zondag 11 juni. De wedstrijden vinden plaats op het voormalige vliegveld van Tempelhof. De e.Prix van Brussel stond gepland op 1 juli maar verdwijnt nu officieel van de kalender.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*