For the very first time, mijn eerste autootje – de VIGOROUS 1500 van MOVE

Er zijn veel eerste keren in je leven. Je eerste woord, je eerste stapjes. Je eerste schooldag, je eerste werkdag. Je eerst keer verhuizen, je eerste keer op vakantie. Een moment dat je zeker niet mag missen in dit lijstje is het kopen van je allereerste autootje. We houden van goedkoop maar hebben ook eisen. Ik roep wel altijd heel hard ‘als het maar rijdt!’ maar laten we heel eerlijk zijn. Als er iets is wat ik lelijk vind is het een gele auto. Wat zijn harde eisen die je moet stellen, waar let je op en welke autootjes zijn geboren om onze allereerste te zijn?

Mijn eerste autootje is de kleine elektrische Vigorous 1500. Waarom heb ik hem gekozen? Het antwoord is simpel, hij is een volledig elektrische trike, heeft geen CO2 uitstoot. Hij is niet alleen zuinig, schoon, duurzaam, maar natuurlijk ook mooi en leuk. Je hebt geen autorijbewijs nodig om hem te rijden maar een bromfiets certificaat. Bovendien hoef je geen Motorrijtuigenbelasting (Wegenbelasting) te betalen. Hij valt in de brommobiel categorie (L2E) en is de helft goedkoper dan de goedkoopste brommobiel. Elektrisch hoeft dus niet meer duurder te zijn. Maar zelfs goedkoper vanaf nu. De VIGOROUS 1500 is de GOEDKOOPSTE brommobiel van Europa.

1 Reactie

  1. Hallo ik ben Shu uit China. In de lente van 2017 heb ik het eerste autootje in mijn leven. Dat is de Vigorous 1500 van MOVE. En wat is/was de jouwe?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*