VIDEO-Ook een Bugatti fiets kun je niet betalen (maar hij is wel nice)

Bugatti bouwt bijzonder fraaie, snelle en exclusieve auto’s. Dat weet je. Sinds kort begeven zij zich ook op het water met hun eerste jacht. Die uitbreiding smaakt naar meer: dit is de eerste Bugatti fiets.

In dit artikel over de eerste Bugatti fiets

  • Een introductievideo
  • Zijn prijs (schrik niet)
  • Een link naar Bugatti’s vorige project: een jacht
  • Leestijd: minder dan 1 minuut

Zoals het Bugatti betaamt, is dit niet zomaar een fiets. Het is ‘s werelds lichtste toerfiets met een gewicht van een nietige vijf kilo. Dit is gelukt dankzij een frame dat voor 95% uit koolstofvezel bestaat: superlicht maar ook supersterk.

 

Wat je ook niet zal verrassen: deze tweewieler gaat een flinke duit kosten. De Bugatti fiets, die in samenwerking met PG tot stand is gekomen, zal beschikbaar komen in een oplage van 667 stuks met elk een prijs van $39.000 (zo’n €36.000). Mooi voor op het Bugatti jacht.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*