VIDEO: ‘Audi publiceert teaser voor nieuw elektrisch model’

Audi heeft een teaser-video gepubliceerd waarin het een nieuw model aankondigt, dat zijn debuut zal kennen op Auto Shanghai 2017. De video hint er duidelijk naar dat het om een elektrisch model gaat.

In de video is duidelijk ‘e-tron’ te zien op de achterkant van de auto. Dit wijst erop dat Audi de autoshow in Shanghai, die start op 21 april, zal aangrijpen om dit elektrische model aan de wereld te presenteren. Ook de slogan ‘Charged with excitement’ wijst erop dat het om een elektrisch model gaat.

Audi

Audi heeft grote plannen op het gebied van elektrisch vervoer. “In 2020 hebben we drie elektrische auto’s in de aanbieding”, stelde Rupert Stadler, CEO van Audi, eerder. “Per 2025 bestaat 25 procent van ons aanbod uit elektrische voertuigen.”

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*