Tesla lanceert stijlvolle zonnepanelen

De samensmelting van Tesla en Solar City, twee bedrijven met Elon Musk aan het roer, leidt ertoe dat de fabrikant van elektrische auto’s ook steeds meer aandacht besteedt aan de opwekking en opslag van energie. Na de wonderlijke zonnepaneel-dakpannen voor nieuwe daken lanceert men daarom later dit jaar zonnepanelen die op een bestaand dak kunnen worden geïnstalleerd.

De panelen zijn zodanig ontworpen dat alle hardware uit het zicht is en de panelen op een mooie manier op je dak kunnen worden geplaatst. De panelen worden gemaakt in Tesla’s Gigafactory en zijn natuurlijk eenvoudig aan te sluiten op de Powerwall. Prijzen zijn beschikbaar op aanvraag via de website van Tesla.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*