Tesla opent nieuw Superchargerstation in het oosten van het land

Gisteren was er nog nieuws over een stormachtige groei van het aantal Superchargers, vandaag wordt de opening gemeld van een nieuw station in Nederland.

Maar dat zal wel toeval zijn. Het Superchargerstation is te vinden in Apeldoorn, bij het Van der Valk hotel aan de Gerolsteinlaan 20 in Ugchelen. Het gebruiken van een fatsoenlijke maaltijd, terwijl de auto wordt opgeladen. Dat is ideaal, ik blijf het zeggen. Dit is snellaadlocatie nummer tien van Tesla.

De Superchargers liggen verspreid door het land, zodat het voor Tesla-rijders te allen tijde mogelijk moet zijn om een tussenstop te maken en de accu’s op hoge snelheid bij te laden. Voor het laden tot 80 % wordt een tijd opgegeven van 40 minuten.

Nog dit jaar wordt het aantal snelladers van Tesla wereldwijd verdubbeld. Verwacht dus met enige regelmaat dit soort heuglijke berichten.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*