VIDEO-Bol.com knutselt elektrische auto in elkaar met 223 artikelen uit eigen assortiment

Webshop viert 18e verjaardag met ‘Winkelwagen’

Een hondenriem als veiligheidsgordel, een grillplaat voor de autogrill en spatels als pedalen. Bol.com heet een eigen elektrische auto in elkaar gezet die bestaat uit artikelen uit het eigen assortiment. De reden voor deze PR-actie is het bereiken van de ‘volwassen’ leeftijd van 18 jaar, de leeftijd waarop je mag autorijden.
Product van Nederlandse designers
De bol.com ‘Winkelwagen’ bestaat uit 223 artikelen uit het assortiment van bol.com. Voor de bouw van de bol.com ‘Winkelwagen’ werd nauw samengewerkt met de Nederlandse ontwerpers Ionie Chamilaki en Titia Dane van designstudio I O I A en Joost de Boer van entrepreneurscollectief Schaalwerk.
Zij kregen de gezamenlijke opdracht om van zoveel mogelijk verschillende artikelen een rijdende auto te maken, inclusief ruitenwissers, koplampen, spiegels en kofferbak. In totaal werd er 420 uur gewerkt om de bol.com ‘Winkelwagen’ te bouwen.
https://youtu.be/18g3KUkWBcY

Spatel-pedalen, ventilator en een foam rugmassage

En met succes, de elektrische auto is standaard voorzien van alle extra’s zoals pogo-vering, spatel-pedalen, ventilator en (bureau)stoelen met foam rugmassage. Wat ‘prestaties’ betreft, de auto is 1.47 meter breed, 2.72 meter lang en weegt slechts 322,59 kilogram. Met volle accu’s heeft de auto, in ideale omstandigheden, een actieradius van 34,92 kilometer.
Doe-het-zelvers die de auto willen nabouwen kunnen het ‘Winkelwagenbouwpakket’ tot eind mei 2017 bestellen bij bol.com. Er is geen handleiding beschikbaar, aldus de webwinkel.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*