Emobe: elektrische tuning op zijn Belgisch

Een nieuwe Belgische firma houdt zich bezig met aanpassingen voor elektrische en plug-in hybride wagens. Men monteert klassiekers en youngtimers ook elektrische aandrijvingen.

Emobe belooft vooral de rijervaring te verfijnen bij elektrische auto’s. Men spreekt niet over extra prestaties want het bedrijf wil vooral de autonomie en de werking verbeteren dankzij elektronische units die ingebouwd worden in de Nissan Leaf, de Mitsubishi Outlander PHEV en zelfs de hybride dieselmodellen van PSA. Er worden ook elektronische doosjes voorzien  voor Tesla en de elektrische modellen van Kia en Hyundai.

De firma voorziet ook grote ombouwprojecten waarbij klassieke wagens worden uitgerust met een elektrische aandrijving. Ze worden niet alleen moderner maar ook luxueuzer gemaakt. Het spreekt dat dergelijke creaties een heel ander prijskaartje hebben. Het is wel een manier om stijlvol door de lage emissiezone te kunnen rijden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*