VIDEO-Off-road crossen met deze brute Stealth electric bike!

Door:www.gewoonvoorhem.nl/

Stealth B-52

Stealth Elektric Bikes heeft een bruut voertuig ontworpen. De bike is niet geschikt om mee naar je werk te gaan, maar meer bedoelt om hoge snelheden te behalen en over ruig terrein te scheuren. En waarbij je hart in je keel zit door de adrenaline en off-road rijdt door bossen.

De Stealth B-52 heeft een frame dat is geïnspireerd door motorcross en heeft pedaal vermogen van 5.2kW pure elektrische stootkracht. Met speciale dikke banden, 250mm achter en 200mm voor kan de bike veel hebben en haalt hij onder andere een snelheid van 85km/u. En door de Magura hydraulische remmen sta je binnen korte tijd stil.

Handgemaakt

Stealth Electric Bikes is een bedrijf dat thuis is op het gebied van de beste elektrische bike en e-bikes technologie in de wereld. Ze zijn stoer en klaargemaakt om de wereld te domineren. De Stealth Electric Bikes worden handgemaakt in Australië.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*